Pleinfeest Malden 2018

Stichting Malden in Motion © 2019. | Disclaimer  |

Jack Rock Coverband

Jack: een gevestigde naam in coverband-land die een steeds grotere live-reputatie aan het opbouwen is. No nonsense muziek van Gelderse bodem. Zo maakt coverband Jack muziek. Geen standaard Top 40 coverbandje, maar een stevige rockband die garant staat voor een avondvullend, swingend programma. Jack: vier mannen en een vrouw die muziek maken uit verleden en heden en iedere zaal op z’n kop zetten!

Alle bandleden hebben in diverse andere bands al veel, heel veel muzikale ervaring opgedaan en op grote en kleine podia in binnen- en buitenland gestaan. Meer dan 100 jaar ervaring staat er op het podium en na succesvolle try-outs in 2013 stond er al snel een geoliede machine.  De muzikale voorkeuren van de toch zeer verschillende muzikanten bleken samen een perfecte match te zijn: Jack was geboren!


De muziek van Jack stamt uit de jaren ’70 tot de dag van vandaag. Dampende rockmuziek van The Black Crowes, Guns ’n Roses, Deep Purple, Rammstein, R.A.T.M.,  Van Halen, Golden Earring en Led Zeppelin maar ook spetterende funkrock van Lenny Kravitz, Red Hot Chili Peppers en Mother’s Finest staan op het Jack-menu.

En ook moderner werk van Peter Gabriel, Kings of Leon en Bruno Mars komen voorbij.

Samenstelling JACK
Zang: Susan Remers
Gitaar: Eugene Duurvoort
Toetsen en zang: Edgar van Oostrum
Bas: Kees Molenwijk
Drums en zang: Vincent Straten

Meer dan 100 jaar muziek! Stevig werk, luid en duidelijk, niet voor je moeder

Facebook Coverband Jack

Artiesten Pleinfeest Malden 22 september 2018